Asociația de Podiatrie are nevoie de susținerea ta

13.04.2021





Activitatea Asociației de Podiatrie se axează pe campanii educaționale în domeniul podiatriei, a îngrijirii corecte a piciorului in general, si a îngrijirii piciorului diabetic in special, și pe promovarea profesiei de podiatru deja recunoscută oficial în România.

Statisticile din România arată că, anual, se fac peste 5.000 amputaţii în rândul persoanelor cu diabet. Federaţia Internaţională de Diabet menționează că prin includerea podiatrului în echipa de specialiști care îngrijesc persoane cu diabet zaharat numărul amputaţiilor la nivelul membrelor inferioare ar putea fi redus cu până la 85%. 8 din 10 amputații pot fi prevenite și ne luptăm pentru acest lucru!

Pentru a desfășura activități educaționale, de prevenție și management al tuturor afecțiunilor la nivelul picioarelor este nevoie și de un efort financiar. Te invităm să-ți arăți sprijinul față de persoanele cu diabet prin completarea formularului 230 "Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat" pentru susținerea organizațiilor non-profit. Această contribuție din partea ta va ajuta Asociația de Podiatrie să lupte în continuare pentru reducerea numărului de amputații asociate diabetului zaharat și să dezvolte o cultură de îngrijire a picioarelor în țara noastră.

Atitudinea noastră a fost și este etică, corectă față de membri și susținători, nu facem politică, nu urmărim interese personale și de grup.

Fii alături de persoanele cu diabet zaharat prin distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venit datorat pentru susținerea Asociației de Podiatrie.

Paşii pentru completarea formularului sunt simpli şi durează totul doar 1 minut (de menţionat că poţi accesa fişierul ataşat numai de pe un calculator – nu funcţionează pe telefon sau tabletă):

- Dă click pe formularul din atașamentul de mai jos și după ce se deschide apasă pe butonul "Save" din colțul dreapta sus. Apoi, deschide fișierul cu Acrobat Reader. 

- Completează câmpurile: nume (de familie), iniţiala tatălui, prenume, cod de identificare fiscală (CNP)

- Validează formularul (vor aparea casete de creare a unui fişier XML, sunt sigure, te rugăm apasă DA)

- Salvează formularul completat pe calculatorul tău

- Atașează formularul într-un email şi trimite-l pe adresa [email protected] până în data de 20.05.2021.

Contribuția ta contează! Îți mulțumim!