Consiliul DirectorProf. Dr. Mihai Ionac este Preşedintele Asociaţiei de Podiatrie.   

Prof. Dr. Mihai Ionac, medic primar chirurgie vasculară, chirurgie plastică și chirurgie generală, va conduce Asociația de Podiatrie în următorii 2 ani.

Acesta activează în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara – Șef al Disciplinei Chirurgie Vasculară și Microchirurgie Reconstructivă.

De-a lungul carierei sale a fost preocupat de tratamentul multidisciplinar al piciorului diabetic, integrând tehnicile de chirurgie vasculară, cu cele de chirurgie plastică. A fost invitat să își prezinte experiența la numeroase manifestări științifice nationale și internaționale și a fost președintele unor asociații științifice atât din țară, cât și din străinătate.

 

Asist. Univ. Dr. Cristian Paul Dan este Vicepreședintele Asociației de Podiatrie.

Acesta este medic specialist ortopedie-traumatologie în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca și activează ca și asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

De asemenea, Asist. Univ. Dr. Cristian Paul Dan este președintele Organizației Tinerilor Medici (OTM), cât și consultant & trainer la Inspires.

 

Drd. Fiziokinetoterapeut Iulia Drăgoi Iovanca are calitatea de Secretar în cadrul Consiliului Director al Asociației de Podiatrie.

Este specializată în evaluarea biomecanică clinică a piciorului, analiza mersului, metode de ortezare funcțională a piciorului, fizioterapia sportului de performanță și în recuperarea disfuncțiilor musculoscheletale.

Mai mult, aceasta are și următoarele arii de interes: evaluarea piciorului diabetic la risc de ulcerație, prevenția riscului de ulcerație și off-loading picior diabetic, patologiile de natură mecanică ale piciorului. 

Iulia Drăgoi Iovanca conduce Fast Fizo School și activează în cadrul Fast Fizio Clinic din Timișoara.

 

Asist. Univ. Dr. Georgeta Inceu este Membru în în cadrul Consiliului Director al Asociației de Podiatrie.

Asist. Univ. Dr. Georgeta Inceu este medic primar în specialitatea Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice, iar din 2015 este şi trainer specializat în managementul piciorului diabetic, în urma participării la cursul “Train the Foot Trainer” al Grupului Internaţional de Lucru pentru Piciorul Diabetic (IWGDF) organizat de către Federaţia Internaţională de Diabet (IDF). Din septembrie 2015 este acreditată și ca formator în podiatrie.

 

Bianca Moț este fiziokinetoterapeut și Trezorier în cadrul Asociației de Podiatrie.