ParteneriAsociația Română de Educație în Diabet: partener științific

Asociația Română de Educație în Diabet militează pentru dezvoltarea şi promovarea rolului vital al educatorilor în diabet din România, datorită nevoii de educație terapeutică în rândul persoanelor care suferă de această afecțiune cronică și degenerativă. 

Educatorii în diabet, și anume asistentele medicale, asistentele de dietetică, chiropodiştii, psihologii, medicii specialişti, sunt instruiți în cadrul programelor de instruire specifică rolului lor. De asemenea, Asociația promovează conştientizarea importanţei îngrijirii specializate a persoanelor cu diabet și luptă pentru elaborarea de standarde acceptabile şi echitabile de îngrijire a acestora. 

 

Fast Fizio Clinic: partener în fizioterapie și podiatrie

Fast Fizio Clinic este un centru privat profesional de recuperare musculoscheletală și fizioterapie. Cu o experiență de peste 7 ani de practică clinică medicală și 5 ani de activitate în mediul privat, se oferă tratament de reabilitare și fizioterapie în patologia ortopedică, postraumatică, sportivă și neurologică.

 

Fast Fizio School: partener în educație

Fast Fizio School este o școală privată de educație în fizioterapie și terapie manuală, formare în biomecanica piciorului și analiză GAIT. Printre cursurile pe care Fast Fizio School le oferă sunt cele de tip: Mulligan Concept (terapie manuală pentru persoanele cu dureri la coloană sau care au suferit traumatisme în urma practicării unui sport) și Mcconnell (fizioterapie musculoscheletală). 

 

Clinica de Podiatrie: partener

Clinica de Podiatrie este centrul medical dedicat îngrijirii picioarelor la cele mai înalte standarde, primul de acest fel din România. Acesta aduce în premieră servicii medicale ultraspecializate și se adresează persoanelor cu afecțiuni ale piciorului, mai ales celor cu diabet zaharat, care prezintă un grad mai mare de risc de a suferi de afecțiuni ale picioarelor, dar și tuturor celor care își doresc picioare sănătoase și fericite.

Clinica de Podiatrie este locul în care se tratează, în mare parte, afecțiunile de la nivelul piciorului ale persoanelor cu diabet zaharat. Sportivii, fie că este vorba despre amatori sau cei de performanță, sunt altă categorie de oameni cărora se adresează Clinica de Podiatrie. Mai mult, oamenii activi social, precum și copiii și adolescenții cu tulburări de statică sau de kinetică a piciorului se încadrează în această sferă, alături de toate persoanele care suferă de dureri sau afecțiuni ale piciorului, punctuale sau de durată.

 

Societatea Română de Medicină Sportivă: partener științific

Societatea Română de Medicină Sportivă s-a înființat în anul 1932, sub numele de Societatea Medicală de Educație Fizică, cu scopul de a studia fiziologia efortului fizic, asistența medicală în sport și a oferi educație în acest domeniu. Ulterior, a primit numele actual în 1981, în acord cu numele acestei specializări la nivel internațional. 

 

Societatea de Neuropatie Diabetică - Neurodiab: partener științific

Societatea de Neuropatie Diabetică – NeuroDiab a fost înființată în anul 2012, pentru explorarea, promovarea și dezvoltarea domeniului neuropatiei diabetice, în conformitate cu standardele internaționale.

Societatea desfășoară activități de ordin medical și științific, de cercetare și pregătire profesională, sporind accesul la educație medicală continuă pentru specialiștii în neuropatie diabetică și din ariile medicale conexe. Prin activitățile desfășurate constant, precum conferințe, congrese, simpozioane, workshop-uri și cursuri, Societatea se implică la nivel înalt în formarea și extinderea continuă a domeniului neuropatiei diabetice în România.

 

Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România: partener științific

Radiologia intervențională este un domeniu nou apărut în lumea medicală și propune tehnici minim invazive pentru pacient. Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România (SNRIR) este o asociație non-profit, educațională și științifică, care are scopul de a oferi educație și formare continuă în acest domeniu.

Fiind un domeniu inovator, care necesită un schimb constant de informații și practici între medici și cercetători, SNRIR are misiunea de a facilita accesul la resurse educaționale, cercetare și practică clinică a membrilor săi. 

 

Wörwag Pharma: sponsor

 

Senera Pharma: partener

 

 

 

Diabetic Foot Cream: partener

Medical Business: partener media

Publicație care se adresează medicilor și faramciștilor din România.

 

 

eMedic.ro: partener media

Site dedicate informării medicilor