Înregistrare eveniment online DIABET360

23.11.2020





În contextul Zilei Mondiale a Diabetului (14 noiembrie), 360medical.ro a organizat un eveniment online și gratuit de tip dezbatere - "DIABET360", dedicat persoanelor cu diabet zaharat, cât și profesioniștilor din domeniul sănătății.

Evenimentul a reunit medici, experți în domeniul sănătății, reprezentanți ai autorităților și ai asociaților de pacienți. S-au abordat posibile soluții pentru provocările cu care se confruntă în timpul pandemiei această categorie de pacienți.

S-a discutat în amănunt și despre piciorul diabetic. Impactul acestei complicații majore și critice a diabetului zaharat asupra sistemului sanitar și a calității vieții pacientului este foarte mare, riscul de amputații fiind ridicat. Astfel, un management optim al bolii de bază și prevenția piciorului diabetic devin esențiale.

Dacă ești persoană cu diabet zaharat sau profesionist în domeniul sănătății, te invităm să urmărești înregistrarea acestui eveniment la link-ul de mai jos.

Fii curios și urmărește ce spun experții despre un management optim al diabetului zaharat și al complicațiilor sale, în condițiile pandemiei actuale.

Asociația de Podiatrie a fost partener al acestui eveniment online.

ACCESEAZĂ ÎNREGISTRAREA AICI