Campania "Pășește Sănătos" - cum ajută ortezele în cazul copiilor

30.09.2020





Copiii au nevoie de atenție suplimentară, mai ales în faza de creștere. Picioarele lor sunt într-o continuă schimbare din punct de vedere funcțional și neuromuscular.

Vigilența părinților este vitală pentru a descoperi timpuriu eventuale probleme, precum ar fi traumatisme, fracturi, entorse sau luxații. Pentru a ajuta vindecarea acestor probleme, se poate apela la un dispozitiv ortotic (orteze). 

În cel de-al șaptelea articol din campania "Pășește Sănătos", Drd. fiziokinetoterapeut Iulia Drăgoi vorbește despre rolul ortezelor în rândul copiilor, cum trebuie purtate, când sunt indicate și care este abordarea terapeutică în privința ortezelor. 

Urmărește clipul video de mai jos sau citește articolul original pentru mai multe detalii pe acest subiect. Fii curios, informat și vei fi mai bine pregătit în situația în care copilul tău va fi nevoit să poarte o orteză. 

Această campanie este realizată de Fast Fizio Clinic împreună cu Asociația de Podiatrie și este susținută de Giraffe Shoes pentru o informare și prezentare generală a beneficiilor îngrijirii corecte a piciorului și prezentării unui domeniu mai puțin cunoscut în România - podiatria.

 

ACCESEAZĂ ARTICOLUL ORIGINAL AICI

Acest proiect a fost creat de agenția YellowTree.