Curs online "Piciorul Diabetic" (10 puncte EMC)

27.03.2020

Interesul pentru educația medicală nu încetează odată cu terminarea studiilor sau atingerea gradelor de calificare profesională. O mare contribuție în dezvoltarea profesională o aduce dobândirea de noi cunoștințe sau abilități.

În acest sens, Asociația de Podiatrie vă recomandă cursul online “Piciorul diabetic”, dezvoltat de Societatea Națională de Medicina Familiei în parteneriat cu UMF “Carol Davila” București. Cursul este creditat cu 10 credite EMC.

Cursul aduce noutăți din domeniul îngrijirii persoanei cu picior diabetic și astfel actualizează cunoștințele medicale ale medicilor de familie despre această patologie. Îngrijirea persoanei cu diabet este o muncă de echipă, la care iau parte profesioniști cu pregătire medicală din mai multe domenii conexe diabetului și complicațiilor sale, printre care și medicul de familie. 

Conf. Univ. Dr. Ioan Vereșiu, președintele Asociației de Podiatrie, este unul dintre autorii acestui curs. Autorii s-au asigurat de înalta calitate a informației cuprinse în curs, în folosul dezvoltării profesionale a medicilor cursanți și în beneficiul persoanelor cu diabet zaharat și complicații la nivelul piciorului.

Pentru înscrieri sau mai multe informații cu privire la acest curs online, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos:

ACCESEAZĂ CURSUL ONLINE AICI