Asociația de Podiatrie organizează simpozionul "Piciorul Diabetic - o provocare continuă"

09.12.2019





Piciorul diabetic este una dintre cele mai severe și invalidante complicații ale diabetului zaharat și reprezintă o provocare continuă pentru profesioniștii din domeniul sănătății. 

În acest context, Asociația de Podiatrie organizează simpozionul "Piciorul Diabetic - o provocare continuă", la Chișinău, în data de 7 februarie 2020, la Radisson Blu Leogrand Hotel, în sala de conferințe Răut. 

Partenerii științifici ai acestei manifestări sunt Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale din Guvernul Republicii Moldova, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie "Nicolae Testemițanu" din Republica Moldova, cât și Societatea Medicilor Endocrinologi și Societatea Neurologilor din Republica Moldova.

Experți în podiatrie la nivel internațional și lideri de opinie din România și din Republica Moldova în piciorul diabetic vor susține prezentări despre provocarea continuă în managementul acestei complicații majore a diabetului zaharat. Vă rugăm să consultați fișierul din atașamentul de mai jos pentru lista completă a lectorilor și a prezentărilor lor. 

Simpozionul este creditat cu puncte EMC. 

Sponsorul acestei manifestări științifice este Wörwag Pharma GmbH&Co.KG, reprezentanța pentru Republica Moldova. 

Pentru mai multe informații, nu ezitați să contactați Wörwag Pharma GmbH&Co.KG, reprezentanța pentru Republica Moldova, la datele de contact din fișierul atașat mai jos.