La Timișoara s-a desfășurat cu succes ultimul curs din 2019 cu tema "Îngrijirea Piciorului Diabetic"

04.11.2019





Ultimul curs din 2019 dedicat asistenţilor medicali şi fiziokinetoterapeuţilor, cu tema "Îngrijirea Piciorului Diabetic", s-a desfășurat cu succes la Timișoara, în data de 30 octombrie 2019. Au participat 32 de asistenți medicali și fiziokinetoterapeuți. 

Lectorii acestui curs au fost Dr. Mihai Iacob, medic de familie și formator în medicina familiei, și Drd. fiziokinetoterapeut Iulia Drăgoi, care are calitatea de membru în cadrul Consiliului Director al Asociației de Podiatrie. Este specializată în evaluarea biomecanică clinică a piciorului, analiza mersului, metode de ortezare funcțională a piciorului și în recuperarea disfuncțiilor musculoscheletale.

Informațiile oferite de lectorii cursului au adus un plus de valoare participanților, care au apreciat nivelul științific ridicat și ne-au mulțumit pentru această oportunitate de aprofundare a problematicii piciorului diabetic. 

Avem convingerea că acest curs a contribuit la dezvoltarea profesională a fiecărui participant și la creșterea calității vieții persoanelor cu diabet cu care aceștia interacționează.