Curs online de picior diabetic pe platforma eduasistent.ro

26.08.2019





Încă de la înființarea Asociației de Podiatrie, unul dintre obiectivele trasate este educația medicală continuă în domeniul îngrijirii piciorului diabetic a asistenților medicali.

Datorită necesităților educaționale specifice identificate la acest grup țintă de profesioniști din domeniul medical, recomandăm cursul online de Picior Diabetic de pe platforma eduasistent.ro. Cursul este dedicat asistenților medicali din zona București și Ilfov și este creditat cu 10 credite EMC.

Avem convingerea că acest curs va contribui la dezvoltarea dumneavoastră profesională și la creșterea calității vieții persoanelor cu diabet pe care le aveți în îngrijire.

Cursul propune un program integrat de îngrijire a persoanelor cu picior diabetic și expune competențele clinice în managementul acestei afecțiuni severe. În acest fel, asistenții medicali vor putea să își înțeleagă mai bine rolul în abordarea piciorului diabetic.

Conf. Univ. Dr. Ioan Vereșiu, președintele Asociației de Podiatrie, este unul dintre autorii acestui curs, alături de Șef Lucr. Asoc. Dr. Anca Bălan, medic primar medicină de familie și formator în podiatrie, Dr. Paula Pavel, medic primar chirurgie generală și formator în podiatrie, cât și Asistent Univ. Dr. Georgeta Inceu, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice și formator în podiatrie.

Pentru mai multe informații cu privire la înregistrare și curricula urmărită, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos.

Accesează cursul AICI