Congresul Mondial al Podiatriei 2019

21.03.2019





Federația Internațională a Podiatrilor (FIP-IFP) anunță deschiderea înscrierilor pentru Congresul Mondial al Podiatriei, în perioada 14-16 noiembrie 2019, la Miami, în Statele Unite ale Americii.

Congresul Mondial al Podiatriei este cel mai important anual al Federației Internaționale a Podiatrilor (FIP-IFP). Această manifestare științifică de amploare reunește podiatri de pe toate continentele și are ca obiectiv promovarea podiatriei, la nivel global. 

Pe parcursul celor trei zile, participanții vor lua parte la sesiuni științifice și dezbateri în domeniul podiatriei, workshop-uri interactive, precum și prezentări de caz. Lectori de prestigiu în domeniul podiatriei, specialiști în abordarea piciorului diabetic, vor oferi posibilitatea participanților să ia contact cu noutățile din domeniu și să schimbe bune practici, în beneficiul persoanelor aflate în îngrjire medicală.

Printre lectorii prezenți se află și Dr. Norina Alinta Gâvan, președintele onorific al Asociației de Podiatrie. Lista lectorilor prezenți la Congres poate fi accesată la următorul link:

LECTORI CONGRESUL MONDIAL AL PODIATRIEI