7-8 Octombrie, 2022

Eveniment hibrid

Rolul echipei multidisciplinare în îngrijirea piciorului diabetic, ediția a III-a

 

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la a III-a ediție a Conferinței online „Rolul echipei multidisciplinare în îngrijirea piciorului diabetic”.

Conferința este organizată de către Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, prin Centrul Multidisciplinar de Îngrijire a Piciorului Diabetic, Asociația Medicilor „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca și Asociația de Podiatrie, ca parte din manifestările dedicate Zilelor Spitalului Clinic Militar de Urgență Cluj-Napoca, 2022.
Conferința se adresează medicilor, farmaciștilor, asistenților medicali și oricărui membru al echipei multidisciplinare ce sprijină persoanele cu diabet, se va desfășura în format hibrid, în perioada 7- 8 octombrie 2022, la Cercul Militar Cluj-Napoca și prin intermediul platformei ZOOM. 

Programul ştiinţific al Conferinţei va fi interesant şi complex, în cadrul manifestării științifice fiind susținute conferințe, prezentări de caz și lucrări proprii ale invitaților din România și din străinătate.

Ziua a doua a Conferinței va fi dedicată și atelierelor de lucru (workshop-uri) - unde participanții înscriși se vor putea implica direct, precum și întâlnirii cu pacienții diabetici (online).

Cu încrederea că acest eveniment se va bucura de prezența dumneavoastră, vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi.

Din partea comitetului de organizare,
Dr. Paula Pavel

 

ÎNSCRIERE
Pentru înscrieri vă rugăm completați Formularul de înscriere, participarea fiind gratuită!
ÎNSCRIE-TE AICI

 

Creditarea conferinței

Evenimentul este în curs de creditare EMC și EFC. Pentru eliberarea certificatelor cu credite de educație profesională continuă este necesară achitarea de către dvs. a unei taxe în cuantum de 35 Lei.

Taxa se va achita după înscriere, exclusiv prin OP, până cel mai târziu în data de 6 octombrie 2022.

FOARTE IMPORTANT:

Pentru a putea beneficia de creditele EMC/EFC alocate Conferinței, fiecare participant se va asigura că a completat corect și complet formularul de înregistrare, iar în cazul participării online va accesa aplicația ZOOM cu numele și prenumele său.

Diplomele de participare cu credite profesionale se vor transmite exclusiv electronic, pe email, doar pentru persoanele ce respectă criteriile de acordare a creditelor.

 

PROGRAMUL CONFERINȚEI

Programul a Conferinței va fi disponibil în curând, pe linkul de mai jos.

Download

 

Te invităm să te înscrii la Conferința online „Rolul echipei multidisciplinare în îngrijirea piciorului diabetic” pe link-ul de mai jos.

ÎNSCRIE-TE AICI

EDUCAȚIE MEDICALĂ CONTINUĂ

Conferința se adresează medicilor, farmaciștilor, asistenților medicali și oricărui membru al echipei multidisciplinare ce sprijină  persoanele cu diabet fiind în curs de creditare EMC și EFC.

Pentru înscrieri vă rugăm completați Formularul de înscriere, participarea la lucrările conferinței este gratuită!

Modificarea opțiunii din formatul fizic (față în față) în formatul exclusiv virtual se poate realiza până la data de 05.10.2022. Participantul  înregistrat va solicita schimbarea formatului de participare prin  completarea din nou a formularului de înscriere

Despre accesul în sălile de conferinței vă rugăm apăsați AICI.

Sponsorizări 2021

 

Stimați parteneri,
Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, prin Centrul Multidisciplinar de Îngrijire a Piciorului Diabetic, Asociația Medicilor „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca și Asociația de Podiatrie vă invită la ediția a III-a a Conferinței online „Rolul echipei multidisciplinare în îngrijirea piciorului diabetic”, ce va avea loc în perioada 7-8 Octombrie, 2022.
Cu încrederea că acest eveniment se va bucura de prezența dumneavoastră, vă invităm să ne contactați la:
Dr. Paula Pavel 
Email: [email protected]
Tel:0745.327.286
sau 
Farm. Rodica Aluaș
Email: [email protected]
Tel: 0730.580.670
Vă mulțumim și vă invităm să ne fiți alături! 

Our Sponsors


Scientific Partners


Management