Oameni în Alb – proiect necomercial de ajutor pentru medici

22.05.2020





Perioada de pandemie prin care trecem este una provocatoare pentru noi toți, inclusiv pentru profesioniștii din domeniul sănătății. Printr-un mic gest putem să fim alături de medici deși de la distanță.

Oameni în Alb este un proiect necomercial de ajutor pentru medici care a început în 2017. Acesta oferă suport psihologic gratuit individual și anonim medicilor și personalului medical din prima linie. Proiectul este desfășurat de ARPA (Asociația Română de Psihologie Analitică) în colaborare cu agenția Roddia.

#AcumEroi este sloganul acestui proiect menit să susține echilibrul emoțional al medicilor în această perioadă dificilă, în care eforturile lor sunt supraomenești uneori. Iar aceste eforturi le pot pune în pericol echilibrul emoțional. Cu multă apreciere și recunoștință, acest proiect le oferă suport terapeutic individual, acordat gratuit de către 13 terapeuți.

Anxietatea, oboseala, burnout-ul, stresul și sindromul post-traumatic sunt afecțiuni care pot apărea și în rândul medicilor, mai ales acum când aceștia se luptă din greu cu noul coronavirus.

Lupta împotriva noului coronavirus (COVID-19) trebuie câștigată, iar pentru asta avem nevoie de sprijinul medicilor, iar ei de al nostru și al terapeuților de la ARPA.

Asociația de Podiatrie susține acest demers necomercial de sprijin pentru medici.

Implică-te și tu în acest demers! Te invităm să distribui această știre, astfel încât mesajul să ajungă la cât mai multă lume, iar medicii să poată beneficia de acest ajutor.

ACCESEAZĂ SITE-UL AICI

ACCESEAZĂ PAGINA DE FACEBOOK AICI