8-9 Octombrie, 2021

Eveniment online

Rolul echipei multidisciplinare în îngrijirea piciorului diabetic, ediția a II-a

 

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la a II-a ediție a Conferinței online „Rolul echipei multidisciplinare în îngrijirea piciorului diabetic”.

Conferința este organizată de către Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, prin Centrul Multidisciplinar de Îngrijire a Piciorului Diabetic, Asociația Medicilor „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca și Asociația de Podiatrie, ca parte din manifestările dedicate Zilelor Spitalului Clinic Militar de Urgență Cluj-Napoca, 2021.
Conferința se adresează medicilor, farmaciștilor, asistenților medicali și oricărui membru al echipei multidisciplinare ce sprijină persoanele cu diabet, se va desfășura online în perioada 8-9 octombrie 2021, fiind în curs de creditare EMC și EFC.
Programul ştiinţific al Conferinţei va fi interesant şi complex, în cadrul manifestării științifice fiind susținute conferințe, prezentări de caz și lucrări proprii ale invitaților din România și din străinătate. Ziua a doua a Conferinței va fi dedicată atelierelor de lucru (workshop-uri) și întâlnirii cu pacienții diabetici - unde participanţii înscrişi se vor putea implica direct.

Cu încrederea că acest eveniment se va bucura de prezența dumneavoastră, vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi.

Din partea comitetului de organizare,
Dr. Paula Pavel

 

ÎNSCRIERE
Pentru înscrieri vă rugăm completați Formularul de înscriere, participarea fiind gratuită!
ÎNSCRIE-TE AICI

 

Creditarea conferinței
11 credite EMC - pentru MEDICI
16 credite EFC - pentru FARMACIȘTI
9 credite EMC - pentru ASISTENȚI MEDICALI / FARMACIE
Dat fiind că, fiecare organizație profesională are un set de reguli privind acordarea creditelor de educație profesională continuă, vă rugăm să citiți cu atenție detaliile prezentate pentru
fiecare categorie profesională:

REGULI PENTRU CREDITAREA CONFERINȚEI

 

 

PROGRAMUL CONFERINȚEI

Programul a Conferinței online este disponibil pe linkul de mai jos.

 

Te invităm să te înscrii la Conferința online „Rolul echipei multidisciplinare în îngrijirea piciorului diabetic” pe link-ul de mai jos.

ÎNSCRIE-TE AICI

EDUCAȚIE MEDICALĂ CONTINUĂ

Conferința, se va desfășura online în perioada 8-9 octombrie 2021, fiind în curs de creditare EMC și EFC și se adresează:

  • medicilor
  • farmaciștilor
  • asistenților medicali și
  • oricărui membru al echipei multidisciplinare ce sprijină persoanele cu diabet
Conferința „Rolul echipei multidisciplinare în îngrijirea piciorului diabetic”, ediția a II-a este creditată după cum urmează: 

 

11 credite EMC - pentru Medici

16 credite EFC - pentru Farmaciști

9 credite EMC - pentru Asistenți medicali / farmacie

 

FOARTE IMPORTANT

Pentru a putea beneficia de creditele EMC/EFC alocate Conferinței, fiecare participant se va asigura că va accesa aplicația ZOOM cu numele și prenumele său.
Dat fiind că, fiecare organizație profesională are un set de reguli privind acordarea creditelor de educație profesională continuă, vă rugăm să citiți cu atenție detaliile AICI.

Sponsorizări 2021

 

Stimați parteneri,
Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, prin Centrul Multidisciplinar de Îngrijire a Piciorului Diabetic, Asociația Medicilor „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca și Asociația de Podiatrie vă invită la ediția a II-a a Conferinței online „Rolul echipei multidisciplinare în îngrijirea piciorului diabetic”, ce va avea loc în perioada 8-9 Octombrie, 2021.
Cu încrederea că acest eveniment se va bucura de prezența dumneavoastră, vă invităm să ne contactați la:
Dr. Paula Pavel 
Email: [email protected]
Tel: 0745.327.286
sau 
Farm. Rodica Aluaș
Email: [email protected]
Tel: 0730.580.670
Vă mulțumim și vă invităm să ne fiți alături! 

Our Sponsors


Scientific Partners


Management